Професійна програма підвищення кваліфікації бухгалтерів сільських, селищних, міських рад

23 лютого 2015 року
Професійна програма підвищення кваліфікації бухгалтерів сільських, селищних, міських рад

Навчання бухгалтерів сільских, селищних, міських рад проходить в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 23 по 27 лютого 2015 р.

Під час першої сесії для посадових осіб місцевого самоврядування передбачена низка тематичних зустрічей та конверсаторіумів, на яких розглядатимуться засади теорії та історії державного будівництва в Україні; тенденції соціальної та гуманітарної політики; правова та фінансова основа місцевого самоврядування. Слухачі дізнаються про особливості сучасних політичних процесів в Україні; положення законопроекту «Про службу в органах місцевого самоврядування»; практичне застосування Закону України «Про адміністративні послуги в Україні»; оренду земель як важливу складову розвитку товарних земельних відносин і соціального захисту селян; положення Угоди про асоціацію та посилену зону вільної торгівлі між Україною та ЄС (обґрунтування, витоки, зміст).

Навчальним планом заплановано висвітлення змін щодо бюджетного законодавства України; бухгалтерського обліку; особливостей справляння єдиного внеску; подання звітів про зайнятість і працевлаштування інвалідів; індексації та коригування заробітної плати.

Слухачі візьмуть участь у серії тренінгів, що стосуватимуться формування гендерної чутливості у державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування; психології продуктивності ділового спілкування, способів вирішення конфліктів та подолання стресових ситуацій у роботі представників органів державної влади та місцевого самоврядування.

Під час практичних занять бухгалтери удосконалюватимуть свої знання щодо ведення бухгалтерського обліку за допомогою електронних таблиць Місrosoft Ехсеl та користування пошуковими системами мережі Internet.

Час оприлюднення: 23 лютого 2015 року.

Виконавець:Казіміров Д.В.

конт. тел.: (8-0462) 676 052