Чернігівський міський голова зустрівся зі студентами області

Традиційна зустріч з чернігівським міським головою Олександром Соколовим відбулася в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 27 березня 2015 р. Поспілкуватися з очільником самоврядування Чернігова мали нагоду студенти-випускники вузів міст Чернігова та Ніжина, які проходять навчання в рамках семінару «Державна служба та служба в органах місцевого самоврядування в Україні: правовий статус, стиль і методи роботи».

Міський голова розповідав про особливості роботи органів місцевого самоврядування, сучасний соціально-економічний розвиток Чернігова, принципи формування доходів і видатків міського бюджету, цільові міські програми, що нині діють в обласному центрі. Також він звернув увагу на попередній та сучасний досвід співпраці з містами-побратимами Чернігова, серед яких – Гомель, Градець-Кралове, Меммінгем та ін.

Студенти мали змогу поставити питання міському голові. Молоді люди цікавилися сучасним станом та подальшими перспективами транспортної інфраструктури міста (зокрема, оновлення рухомого складу, встановлення вартості за проїзд), житлового будівництва, благоустрою, облаштування культурно-історичних зон та іншими напрямками розвитку Чернігова.

Час оприлюднення: 30 березня  2015 р.

Виконавець: Д.В. Казіміров

(0462) 676-052