Організація роботи з документами та питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації

За програмою тематичного короткотермінового семінару Чернігівський центр 1 – 2 квітня 2015 р. проводить навчання для начальників загальних відділів апаратів райдержадміністрацій з питань роботи з документами та забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації.

Державні службовці розглянуть основні завдання та організацію роботи з документами, порядок підготовки, прийняття та організація виконання управлінських рішень в органах виконавчої влади; основні аспекти підготовки розпорядчих документів, протоколів, доручень, листів.

Учасники семінару отримають практичні поради щодо належного виконання законодавства про доступ до публічної інформації; дізнаються про застосування інформаційних технологій в державному управлінні та стан комп’ютеризації документообігу в органі влади. Також йтиметься про удосконалення системи контролю за виконанням завдань, визначених актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядженнями та дорученнями голови обласної державної адміністрації та станом реагування на запити, звернення, листи депутатів усіх рівнів; додержання вимог законодавства про мови посадовими і службовими особами органів виконавчої влади під час виконання ними службових обов’язків.

Час оприлюднення: 1 квітня 2015 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (8-0462) 676 052