Державне управління і державна служба: сучасні напрями розвитку в контексті територіальної реформи

Тематичний короткотерміновий семінар з питань розвитку державного управління та державної служби в контексті територіальної реформи проходить в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 2 по 3 червня 2015 р. Захід проводиться для начальників (спеціалістів) відділів організаційно-кадрової роботи апаратів райдержадміністрацій, виконкомів міст обласного значення.

Учасники семінару ознайомляться з досвідом децентралізації в європейських країнах (перспективи для України); реалізації законів України «Про співробітництво територіальних громад» та «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та основними аспектами законопроектів «Про державну службу» та «Про службу в органах місцевого самоврядування». Також обговорюватимуться питання кадрового забезпечення державної служби та служби в органах місцевого самоврядування; організаційно-масової роботи в органах виконавчої влади (стиль, форми і методи).

Фахівці відділів організаційно-кадрової роботи звернуть увагу на основні положення нового антикорупційного законодавства; нормотворчу діяльність місцевих державних адміністрацій у процесі прийняття управлінських рішень та дізнаються про загальні засади протидії інформаційній агресії, побудови комунікацій з громадськістю в умовах інформаційної війни.

 

Час оприлюднення: 2 червня 2015 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052