Розвиток тренерської майстерності та специфіка роботи з дорослою аудиторією

Тематичний короткотерміновий семінар, присвячений особливостям освіти для дорослих, проводиться Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 4 по 5 червня 2015 р. Участь у тренінгах беруть викладачі Центру – державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування.

Під час навчання вони дізнаються про мистецтво слухання, канали комунікацій та спілкування як важливу складову майстерності викладача; опрацьовуватимуть аспекти навчальної фази розвитку групи та функції людей в ній; способи та техніки роботи зі складними учасниками навчання.

За матеріалами модулів «Влада в наших громадах» учасники семінару опановуватимуть практичне застосування активних методів навчання в системі освіти дорослих. Водночас увага звертатиметься на стилі навчання державних службовців; комунікативну компетентність тренера-викладача та роль невербальної комунікації в його роботі.

Викладачі дізнаються також про причини, симптоми та способи протидії стресу в тренінговій діяльності. Наостанок учасники семінару вчитимуться оцінювати результати навчальних заходів з точки замовника, викладача, слухача та звернуть увагу на оцінку навчання перед проведенням, під час та після завершення.

Час оприлюднення: 4 червня 2015 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052