Професійна програма підвищення кваліфікації бухгалтерів сільських, селищних, міських рад

Навчання бухгалтерів сільських, селищних та міських рад проходить в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 8 по 12 червня 2015 р. (2 сесія).

Учасники навчання звернуть увагу на процес децентралізації державної влади, реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні; ознайомляться з останніми змінами в антикорупційному, земельному законодавстві; розглянуть основні аспекти ЗУ «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію» та «Про правила етичної поведінки».

Бухгалтери дізнаються про останні зміни у законодавстві України щодо бухгалтерського обліку; справляння єдиного соціального внеску та подання звітності; ведення погосподарського обліку в сільських та селищних радах та отримають практичні поради щодо оформлення юридичних та фінансових зобов’язань. Окрім цього, увага звертатиметься на переспективи розвитку сільських територій; критерії ефективності діяльності та складові комунікативної компетентності посадової особи місцевого самоврядування.

Учасники навчання візьмуть участь також у тематичній зустрічі, присвяченій 74-ій річниці початку радянсько-німецької війни 1941-1945 рр. Під час практичних занять вони продовжать вдосконалювати свої знання щодо роботи в Місrosoft Ехсеl та користування пошуковими системами мережі Internet. По завершенню навчання слухачі пройдуть комп’ютерне тестування та отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Час оприлюднення: 9 червня 2015 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (8-0462) 676 052