Семінар-тренінг для дрібних сільгоспвиробників в Бахмачі

Виїзний семінар-тренінг «Очікуваний вплив асоціації з Європейським Союзом на агропромисловий комплекс Чернігівської області» 2 липня 2015 року було проведено в приміщенні Бахмацької райдержадміністрації.

Його учасники, а це власники фермерських господарств, домогосподарств, посадові особи місцевого самоврядування, державні службовці змогли поспілкуватися з приводу існуючих викликів та загроз для розвитку сільського господарства Бахмацького району, пошуку шляхів його модернізації, використання наданих Угодою про асоціацію з ЄС можливостей.

Під час семінару наголошувалося на важливості подолання пасивно-вичікувальної позиції, активізації власних ініціатив щодо розвитку дрібного підприємництва, кооперації, органічного землеробства, сільського туризму, заняття перспективними видами рослинництва та тваринництва тощо.

Проводили семінар-тренінг Селінний Михайло – завідувач кафедри природокористування та техногенної безпеки Чернігівського національного технологічного університету, кандидат економічних наук, Олексенко Римма – заступник директора Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації.

Час оприлюднення: 3 липня 2015 р.

Виконавець: Чабак Л.А.

конт. тел.: (0462) 676-052