Реалізація в області державної молодіжної політики, розвитку фізичної культури та спорту

Тематичний короткотерміновий семінар для начальників (завідувачів), відділів (секторів) сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрацій, міських рад Чернігова, Ніжина, Прилук, Новгорода-Сіверського проходить в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 2 – 3 вересня 2015 р. Зі вступним словом до присутніх звернулися директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш та директор Центру, кандидат історичних наук Володимир Бойко.

Представники зазначених відділів та секторів розглянуть питання планування роботи, організації і проведення масових фізкультурно-оздоровчих заходів та спортивних змагань; порядок присвоєння спортивних розрядів, спортивних звань, тренерських категорій та категорій спортивним школам та актуальні проблеми управлінням розвитком фізичної культури та спорту в сучасних умовах.

Учасники навчання звернуть увагу на процес реалізації в області державної молодіжної політики, виконання обласної програми «Молодь Чернігівщини» на період 2011-2015 рр.» у 2015 р. та актуальні проблеми проведення оздоровчої кампанії 2015 р. Окрім цього, йтиметься про організаційну роботу щодо забезпечення багатодітних сімей посвідченнями батьків та дитини з багатодітної сім’ї, ведення обліку багатодітних сімей та проблеми реалізації Програми на 2013-2015 рр. із забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у 2015 р. (перспективи реалізації на 2016 р.).

Слухачі опрацьовуватимуть новели сучасного антикорупційного законодавства, основні аспекти законопроекту «Про державну службу»; особливості підготовки аналітичних довідок про роботу відділу (сектору), відпрацювання районів, надання звітної документації, подання клопотань щодо нагородження; технічний захист інформації та висвітлення діяльності відділу (сектору) на сайті Департаменту, подання планів діяльності та щотижневого інформування.

 

Час оприлюднення: 2 вересня 2015 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052