Основи стратегічного планування розвитку територій та проектного менеджменту вивчали в Борзні

Виїзний семінар-тренінг «Основи стратегічного планування розвитку територій та проектного менеджменту» 16 вересня 2015 року було проведено в приміщенні Борзнянської райдержадміністрації.

Учасники семінару: посадові особи місцевого самоврядування, державні службовці змогли поспілкуватися з приводу існуючих можливостей співробітництва з європейськими інституціями, міжнародними фінансовими та донорськими організаціями, дізнатися про основи проектного менеджменту. Розглядалися складові проектної заявки, надавалася інформація про актуальні конкурси, участь у яких можуть взяти представники територіальних громад Борзнянщини.

Під час заходу було зроблено наголос на важливості активізації власних ініціатив, залучення додаткових ресурсів для розвитку територіальних громад.

Проводили семінар-тренінг Людмила Чабак – учений секретар Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації, кандидат філософських наук, Фесенко Марина – головний спеціаліст аналітичного відділу виконавчого апарату Чернігівської обласної ради.

Час оприлюднення: 17 вересня 2015 р.

Виконавець: Чабак Л.А.

конт. тел.: (0462) 676-052