Роль та місце служби персоналу в апаратах управлінь Пенсійного фонду України в області

Тематичний короткотерміновий семінар з питань діяльності служби персоналу проходить в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 19 по 22 жовтня 2015 р. Навчання призначене для головних спеціалістів підвідомчих управлінь Пенсійного фонду України в містах та районах області. Участь у відкритті заходу взяли начальник відділу персоналу та організаційно-інформаційної роботи головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Надія Веселова та інспектор відділу персоналу Тетяна Смірнова, які ознайомили присутніх з основними напрямками роботи кадрових служб управлінь Пенсійного фонду України в області.

Фахівці кадрових служб дізнаються про перспективи розвитку законодавства про державну службу; розглянуть зміни в КЗпП України та вимоги трудового законодавства в діяльності виконавчої влади; положення ЗУ «Про запобігання корупції», «Про очищення влади» та проведення спецперевірки в органах ПФУ в області. Окрім цього, вони ознайомляться з головними історичними етапами державного будівництва в Україні; вимогами до мовних засобів ділового спілкування та культурою мистецтва мовлення; засадами етики державних службовців та ознаками синдрому професійного вигорання.

Учасники семінару опрацьовуватимуть застосування єдиної державної комп’ютерної системи “Кадри”; ознайомляться з практикою роботи з кадрами та веденням кадрового діловодства в Управлінні ПФУ в м. Чернігові. Також вони матимуть нагоду обмінятися власним досвідом роботи під час «круглого столу» з питань державної служби та трудового законодавства.

Час оприлюднення: 20 жовтня 2015 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052