Робота із програмними засобами ведення державного реєстру речових прав на нерухоме майно і Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців

Тематичний короткотерміновий семінар «Робота із програмними засобами ведення державного реєстру речових прав на нерухоме майно і Єдиного державного реєстру юридичних  осіб та фізичних осіб-підприємців» проходить в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 17 листопада 2015 р. Захід проводиться для  адміністраторів та працівників центрів надання адміністративних послуг.

Учасники семінару ознайомляться з окремими питаннями роботи з програмним забезпеченням Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, що використовується для виконання адміністраторами ЦНАПів функцій державних реєстраторів з прийняття та видачі документів.

Фахівці відділів організаційно-кадрової роботи звернуть увагу на особливості переліку документів, необхідних для здійснення державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Окремі питання процедури подання, видачі документів для державної реєстрації прав.

 

Час оприлюднення: 17 листопада 2015 р.

Виконавець: Казіміров О.В.

конт. тел.: (0462) 676-052