Основи стратегічного планування розвитку територій та проектного менеджменту

Виїзні семінари-тренінги з питань стратегічного розвитку територій проведені Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у Мені (10 грудня) та Бобровиці (11 грудня) на базі місцевих районних державних адміністрацій. Цільовою аудиторією цих заходів були посадові особи місцевого самоврядування, державні службовці та інші категорії слухачів за визначенням районів.

Під час семінарів висвітлювалися питання розвитку ресурсної бази органів місцевого самоврядування в рамках співробітництва з європейськими інституціями, міжнародними фінансовими та донорськими організаціями; особливості планування проекту (основи проектного менеджменту) та актуальні на даний час конкурси проектів. Учасники семінарів мали нагоду також ознайомитися з успішними практиками реалізації проектів, спрямованих на розвиток територій.

Заняття проводили: учений секретар Центру, кандидат філософських наук Людмила Чабак, заступник Менського міського голови Юрій Стальніченко (у м. Мена) та керівник осередку громадського об’єднання Асоціації енергоаудиторів в Чернігівській області, керівників проектів науково-виробничого підприємства «Енергоінновація» Сергій Зінченко (у м. Бобровиця).

Час оприлюднення: 11 грудня 2015 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052