Основи стратегічного планування розвитку територій та проектного менеджменту вивчали в Ріпках

«Основи стратегічного планування розвитку територій та проектного менеджменту» – черговий виїзний семінар-тренінг з такою назвою проведено в селищі Ріпки 14 грудня 2015 року.

В навчанні, організованому Центром у співпраці з районною державною адміністрацією взяли участь посадові особи місцевого самоврядування, державні службовці Ріпкинщини.

Основною темою обговорення стало питання розвитку ресурсної бази органів місцевого самоврядування в рамках співробітництва з європейськими інституціями, міжнародними фінансовими та донорськими організаціями, Йшла мова про існуючі можливості залучення міжнародної технічної допомоги, європейський досвід та українські практики. Також розглядалися   особливості планування проекту (основи проектного менеджменту) та актуальні на даний час конкурси проектів.

Заняття проводили: учений секретар Центру, кандидат філософських наук Людмила Чабак та експерт офісу з питань впровадження реформ у сфері місцевого самоврядування, децентралізації повноважень органів виконавчої влади області Римма Олексенко.

Час оприлюднення: 15 грудня 2015 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052