Розпочалося навчання з англійської мови для працівників Сіверського інституту регіональних досліджень та Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації.

Навчання відбуватиметься у формі коротких щотижневих тренінгів та передбачатиме вивчення розмовної та ділової лексики, формування та розвиток навичок і вмінь усного та писемного англомовного професійного спілкування

Проводить навчання Волонтер Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки Кайл Колд, який працює в Чернігові в рамках Проекту «Розвиток громад».

Час оприлюднення: 21 січня 2016 р.

Виконавець:Чабак Л.А.

конт. тел.: (0462) 676 052

«Ефективне запобігання та протидія проявам корупції»

21 січня 2016 року Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів провів тематичний семінар для   для депутатів, посадових осіб місцевого самоврядування Деснянської районної у м. Чернігові ради.

Під час  навчання слухачі ознайомилися з сучасним антикорупційним законодавством України, зокрема Законом України «Про запобігання корупції»,  засадами державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційна стратегія) на 2014 – 2017 роки),  системою корупційних правопорушень в Україні,  особливостями  відповідальності за вчинення корупційних правопорушень.

Провела семінар Наталія Мужикова – начальник юридичного відділу апарату обласної державної адміністрації, магістр державного управління.

Час оприлюднення: 21 січня 2016 р.

Виконавець: Коваленко Н.В.

конт. тел.: (0462) 676 052