Зустріч представників ЄС в Україні зі студентами та викладачами Чернігова

В рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» відбулася зустріч делегації Представництва ЄС в Україні зі студентами та викладачами міста Чернігова. Захід, організований Центром європейської інформації та Сіверським інститутом регіональних досліджень, проходив у приміщенні Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 12 лютого 2016 року.

Радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія Давидова розповіла присутнім про програми Європейського Союзу для навчання молоді, в яких можуть брати участь українські студенти. Вона наголосила, що для молодих людей це – шанс розширити свій світогляд, набути необхідні знання, пройти стажування в інституціях ЄС та брати участь в проектах ЄС. В подальшій бесіді студенти мали нагоду отримати поради щодо організаційного оформлення власних ініціатив та налагодження співпраці з представниками ЄС.

Зустріч відбулася в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить в різних містах України. Мета кампанії – поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Час оприлюднення: 12 лютого 2016 р.

Виконавець:Казіміров Д.В.

конт. тел.: (8-0462) 676 052