Професійна державна служба має бути зорієнтована на потреби громадян

Основні засади реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування у Городні 29 березня 2016 року

про це йшлося на виїзному семінарі-тренінгу «Основні засади реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування», який Центр підвищення кваліфікації кадрів провів для державних службовців органів державної виконавчої влади та посадових осіб органів місцевого самоврядування Городнянського району.

У відкритті семінару-тренінгу взяв участь Григорій Григорович Примак –  заступник голови Городнянської районної ради.

У ході  семінару Підгайний Петро Михайлович – заступник директора  Центру та Дубок Валентин Петрович – заступник начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях, магістр державного управління ознайомили учасників навчання із основними аспектами Закону України від 10 грудня 2015 року «Про державну службу», підзаконними нормативно-правовими актами Кабінету Міністрів України та Нацдержслужби України щодо практичних питань проходження державної служби в органах виконавчої влади відповідно до вимог Закону України «Про державну службу».

Також у рамках навчання державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування, розпорядники бюджетних коштів району обговорили основні новації та проблемні питання у сфері державних закупівель. Ожог Олена Володимирівна – головний спеціаліст відділу ресурсного забезпечення розвитку територій та з питань державного сектору економіки Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації практично розповіла про сутність та механізми проведення електронних державних закупівель.

Час оприлюднення: 30 березня 2016 року.
Виконавець: Підгайний П.М.
конт. тел.: (0462) 676 052