У Корюківці вивчали підзаконні нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України та Нацдержслужби України щодо практичних питань проходження державної служби

Центр підвищення кваліфікації кадрів провів для державних службовців органів виконавчої влади та посадових осіб місцевого самоврядування  Корюківського району виїзний семінар-тренінг на тему: «Основні засади реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування».

У відкритті семінару-тренінгу взяв участь Олексій Володимирович Мірошниченко – в.о. голови Корюківської районної державної адміністрації, який зосередив увагу присутніх на актуальності теми семінару як для державних службовців органів виконавчої влади, так і для посадових осіб місцевого самоврядування, які хочуть ознайомитися новаціями Закону України «Про державну службу», який вступить в силу з 1 травня 2016 року, а також для розпорядників бюджетних коштів, які працюють у системі електронних державних закупівель. Також у роботі семінару взяв участь заступник голови Корюківської районної ради Віктор Іванович Чернуха.

Учасники семінару ознайомилися із новаційністю нового Закону України “Про державну службу”, нововведеними термінами, категоріями посад державної служби, особливостями проходження держслужби в
окремих державних органах, вимогами до осіб, які претендують на вступ на державну службу, особливостями нового оцінювання результатів службової діяльності державних службовців тощо.

Окрім цього, посадовцям розповідали про основні аспекти Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про державну службу”, зокрема, в частині змін, що вносяться до Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, а також про підзаконні нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України та Нацдержслужби України щодо практичних питань проходження державної служби в органах виконавчої влади відповідно до вимог Закону України «Про державну службу». Учасники семінару також змогли підвищити свій рівень інформованості щодо основних новацій та проблемних питань у сфері державних закупівель, сутності та механізмів проведення електронних державних закупівель.

Семінар проводили Підгайний Петро Михайлович – заступник директора  Центру, Дубок Валентин Петрович – заступник начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях та Степанов Павло Анатолійович – начальник відділу ресурсного забезпечення розвитку територій та з питань державного сектору економіки департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації.

Час оприлюднення: 13 квітня 2016 року.

Виконавець: Підгайний П.М.

конт. тел.: (0462) 676 052