Навчання новопризначених спеціалістів

Володимир Бойко відкриває першу сесію навчання новопризначених спеціалістів за професійною програмою підвищення кваліфікації 16 травня 2016року .

За професійною програмою підвищення кваліфікації 16 травня в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочалося навчання новопризначених спеціалістів структурних підрозділів обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій, виконкомів міст обласного та районного значення (перша сесія).

Увага слухачів звертатиметься на традиції публічного управління в Україні; конституційно-правові засади публічного управління та адміністрування; основні аспекти Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 р. № 889; засади Державної політики України у сфері запобігання корупції та корупційні ризики в діяльності публічних службовців. Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування дізнаються також про політику європейської інтеграції як стратегічний вибір України; засади державної економічної політики та регіонального розвитку.

Далі мова йтиме про стиль, форми та методи роботи органів виконавчої влади; основні завдання та організація роботи з документами; формування громадянських компетентностей у державних службовців; поняття конфліктної ситуації і конфлікту (управління конфліктною ситуацією); формування позитивного іміджу органів публічної влади та механізми забезпечення принципу рівноправності жінок і чоловіків у суспільстві.

Тематика практичних занять стосуватиметься культури усного та писемного ділового мовлення та використання сучасних інформаційних технологій в діяльності органів влади. Окрім цього, в рамках навчання відбудуться тематичні зустрічі, присвячені 80-річчю від дня народження Юрія Іллєнка та громадсько-політичній діяльності Івана Франка.

Час оприлюднення: 16 травня 2016 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052