Особливості здійснення бухгалтерського обліку та звітності у бюджетній сфері

Серія тематичних короткотермінових семінарів з питань бухгалтерського обліку та звітності пройшла в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 19 по 20 травня 2016 р. Участь у навчанні взяли головні бухгалтери апаратів райдержадміністрацій та районних рад, бухгалтери управлінь та відділів облдержадміністрації, бухгалтери районних та міських Чернігова, Ніжина, Прилук, Новгород-Сіверського центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Бухгалтери мали нагоду ознайомитися з основними аспектами нового

Володимир Бойко на відкритті ТКС "Особливості здійснення бухгалтерського обліку та звітності у бюджетній сфері"  для головних бухгалтерів апаратів райдержадміністрацій та районних рад  19 травня 2016 р.
Відкриття ТКС “Особливості здійснення бухгалтерського обліку та звітності у бюджетній сфері”
для головних бухгалтерів апаратів райдержадміністрацій та районних рад
19 травня 2016 р.

законодавства України про державну службу та службу в органах місцевого самоврядування; державною політикою України у сфері запобігання корупції та корупційними ризиками в діяльності публічних службовців. Висвітлювалися особливості справляння єдиного соціального внеску та подання звітності (з урахуванням змін до ЗУ «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 8 липня 2010 року № 2464) та перевірки стану бухгалтерського обліку та достовірності звітності.

Учасники навчання отримали практичні поради щодо оформлення юридичних та фінансових зобов’язань; використання публічних коштів (система Е-data – теоретичні та практичні аспекти); системи електронних державних закупівель ProZorro та сучасних інформаційних технологій в діяльності органів влади (Інтернет, е-пошта, хмарні технології).

Час оприлюднення: 20 травня 2016 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (8-0462) 676 052