«Кращий державний службовець»

В рамках проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочався тематичний короткотерміновий семінар для учасників ІІ туру цього конкурсу. Про організацію та етапи проведення конкурсу розповів заступник начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях, магістр державного управління Валентин Дубок.

Впродовж наступних двох днів державні службовці ознайомляться з перебігом процесів децентралізації державної влади; професійно-етичними вимогами до поведінки представників органів державної влади. Висвітлюватимуться положення антикорупційного законодавства України та забезпечення ефективності запобігання проявам корупції на державній службі.

Мова йтиме й про комунікативну компетентність державних службовців; культуру мовлення як складову адміністративної культури та культуру публічного виступу державних службовців. Ще одне практичне заняття стосуватиметься пошуку та збору інформації в мережі Інтернет, методики обробки, візуалізації інформації; підготовки презентації та звіту.

Час оприлюднення: 15 червня 2016 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052