«Основи стратегічного планування сталого розвитку територій: розробка та управління проектами»

Тематичний короткотерміновий семінар з питань розробки та управління проектами проходить в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 16 червня 2106 р. Участь у відкритті взяли заступник голови Чернігівської районної ради Володимир Поліщук  та директор Центру, кандидат історичних наук Володимир Бойко.

Учасники навчання, а це – голови територіальних громад Чернігівcького району, дізнаються про досвід впровадження в області проектів з енергозбереження; засади співробітництва органів влади та місцевого самоврядування з європейськими інституціями та донорськими організаціями.

Подальша робота проходитиме у формі практичних занять, на яких керівники місцевого самоврядування опановуватимуть планування проекту (формулювання теми, мети  проекту, визначення цільових груп, ресурсів організації, підготовка плану реалізації заходів проекту); заповнення аплікаційних форм; формулювання результатів проекту та написання анотації.

Також вони будуть вчитися формувати бюджет проекту, планувати кошторис видатків, здійснювати інформаційний супровід реалізації проекту та звернуть увагу на типові недоліки проектних пропозицій.

Час оприлюднення: 16 червня 2016 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052