«Реалізація положень стратегічного оборонного бюлетеня України»

23 червня відбулась чергова експертна зустріч в приміщенні Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації.

В он-лайн режимі через відеопортал YouTube  експерти, представники Міністерства оборони України, громадськість говорили про Указ Президента України від 6 червня 2016 року № 240 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 травня 2016 року «Про Стратегічний оборонний бюлетень України». В обговоренні також взяли участь представники шести областей держави.

Під час зустрічі мова йшла про мету вище зазначеного документа, зокрема –  забезпечення практичної реалізації положень Воєнної доктрини України та Концепції розвитку сектору безпеки і оборони України, визначення стратегічних та оперативних цілей оборонної реформи. Також експерти обговорювали шляхи досягнення цілей оборонної реформи, зокрема щодо збільшення спроможностей сил оборони, активну участь у реалізації Спільної безпекової і оборонної політики Європейського Союзу та активне співробітництво з НАТО з досягненням критеріїв, необхідних для набуття повноправного членства в Організації Північноатлантичного договору.

Час оприлюднення: 23 червня 2016 р.

Виконавець: Казіміров О.В.

конт. тел.: (0462) 676-052