«Про Програму розвитку гідроенергетики на період до 2026 року»

На базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади відбулася чергова експертна зустріч з питань обговорення пріоритетів урядової політики. Вона проходила  21 липня в он-лайн режимі через відеопортал YouТube і зачіпала питання розвитку гідроенергетики в Україні.

На зв’язку були фахівці з чотирьох областей (Чернігівська, Дніпровська, Львівська, Полтавська), представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, ДП НАЕК «Енергоатом», ПАТ «Укргідроенерго». Взяли участь і представники громадськості.

Учасники говорили про Програму розвитку гідроенергетики України на період до 2026 року, зокрема про заходи зазначеної Програми та шляхи їх реалізації. Метою Програми є забезпечення енергетичної безпеки України, що досягається максимальним використанням економічно ефективного гідроенергетичного потенціалу, вдосконалення управління об’єктами гідроенергетики, підвищення рівня їх безпеки, збільшення регулюючих маневрових потужностей гідроелектростанцій і гідроакумулюючих електростанцій.

Під час обговорення експерти звернули увагу на певні складнощі які мають місце в зазначеній сфері. В свою чергу представники областей поділилися своїми думками стосовно реалізації програми.

Час оприлюднення: 21 липня 2016 р.

Виконавець: Коваленко Н.В.

конт. тел.: (0462) 676-052

Електронне тестування на посади державних службовців

Інструктаж перед початком електронного тестування в рамках конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців в органи юстиції Чернігівської області 21 липня 2016 року.
Інструктаж перед початком тестування

В комп’ютерному класі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації 21 липня 2016 року Головним територіальним управління юстиції у Чернігівській області проводилося електронне тестування для тих, хто бажає в майбутньому працювати на державній службі.

Тестування було організовано в рамках конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців в органи юстиції Чернігівської області.

Час оприлюднення: 21 липня 2016 р.

Виконавець: Чабак Л.А.

конт. тел.: (0462) 676-052