Про спільний розвиток територій говорили в Корюківці

Виїзний семінар-тренінг «Спільний розвиток територій» 26 липня 2016 року відбувся в Корюківському районі. Захід, що  пройшов за ініціативи Корюківської районної ради, Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, Сіверського інституту регіональних досліджень, зібрав державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Корюківщини.

Виїзний семінар-тренінг «Спільний розвиток територій» 26 липня 2016 року у Корюківському районі.
Виїзний семінар-тренінг «Спільний розвиток територій» 26 липня 2016 року у Корюківському районі.

Проблематика семінару стосувалася різних аспектів розвитку територій та проблем у сприйнятті спільного розвитку. Розкривалися також питання «персональний план розвитку для особи та держави», «базова інфраструктура територій», «оцінка і визначення пріоритетів спільного розвитку».

Залучення до участі у семінарі, крім штатних викладачів Центру, волонтера Корпусу Миру США в Україні Кайла Колда, дало можливість нестандартно підійти до висвітлення проблематики семінару. Адже, як зазначив волонтер, іноді зсередини, зі свого робочого місця ми не бачимо деяких проблем. Натомість цілком очевидними та зрозумілими вони стають завдяки зовнішньому, сторонньому погляду.

Відтак, рамках навчання посадовці в активній тренінговій формі працювали над вирішенням практичних питань, зокрема вчилися планувати свою діяльність, нестандартно вирішувати поставлені перед ними завдання, визначати пріоритети та аналізувати проблеми.

Час оприлюднення: 27 липня 2016 р.

Виконавець: Чабак Л.

конт. тел.: (0462) 676-052