У Носівці говорили про енергозбереження

20 вересня семінар-тренінг «Енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії, оптимізація схем теплопостачання населених пунктів» провів Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у Носівському районі.

Відкрила навчання заступник голови райдержадміністрації Кундюба Олена Петрівна. Вона наголосила на актуальності та своєчасності зазначеної тематики. Проводив наавчання Сергій Зінченко – керівник осередку громадського об’єднання Асоціації енергоаудиторів в Чернігівській області, керівник проектів науково-виробничого підприємства «Енергоіновація».

На семінарі державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування Носівського району ознайомилися з такими питаннями: нормативно – правова база з питань енергозбереження; використання альтернативних джерел енергії; світовий досвід використання альтернативних джерел енергії,  обговорили питання оптимізація схем теплопостачання. Практично були розглянуті приклади міст України та  енергозберігаючих проектів в Чернігівській області.

Час оприлюднення: 20 вересня 2016 р.

Виконавець: Коваленко Н.В.

конт. тел.: (0462) 676-052