Соціально-психологічні аспекти діяльності державного службовця та посадової особи місцевого самоврядування

Тематичний короткотерміновий семінар щодо соціально-психологічних аспектів діяльності працівників органів державної влади та місцевого самоврядування розпочався в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Участь у навчанні, що триватиме з 27 по 28 вересня, беруть спеціалісти апарату структурних підрозділів обласної державної адміністрації, виконавчого апарату обласної ради, Деснянської та Новозаводської районних рад.

Відкриття семінару
Відкриття семінару

Семінар проходить у формі практичних занять та тренінгів, під час яких розглядатимуться психологічні особливості процесу управління в умовах змін; лідерство як соціально-психологічний феномен; конфлікти та методи їх подолання; тайм-менеджмент як технологія організації робочого часу державного службовця та посадової особи місцевого самоврядування.

Значна увага приділятиметься іміджу, культурі ділового мовлення як інструменту кар’єрного зростання державного службовця та посадової особи місцевого самоврядування; способам вербальної та невербальної комунікації в діловому спілкуванні. Окрім цього, слухачі дізнаються про особливості публічного мовлення; види маніпуляцій в діловому спілкуванні; а також про те, як висловлювати та реагувати на критику та компліменти.

Час оприлюднення: 27 вересня 2016 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052