Про основи стратегічного планування розвитку територій та проектного менеджменту говорили в Прилуках

21 жовтня в Прилуцькому районі відбувся семінар – тренінг «Основи стратегічного планування розвитку територій та проектного менеджменту».

Участь у семінарі взяли фахівці районної ради та райдержадміністрації, голови сільських, селищних рад.

Під час навчання слухачам були надані практичні поради щодо принципів та підходів до співробітництва з європейськими інституціями, міжнародними фінансовими та донорськими організаціями, окреслені основні вимоги, яким повинні відповідати новостворені проекти.

Особлива увага була зосереджена на конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватись у 2017 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Роз’яснені вимоги та критерії до відбору проектів, новації здійснення оцінювання.

Семінар провели: Чабак Людмила – учений секретар Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій та Олексенко Римма – керівник громадської організації «Агентство регіонального розвитку».

Час оприлюднення: 24  жовтня 2016 р.

Виконавець: Чабак Л.А.

конт. тел.: (0462) 676 052