Застосування нових медіа у роботі державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Під такою назвою в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 9 – 10 листопада проходить тематичний короткотерміновий семінар щодо можливостей застосування нових медіа у роботі органів влади. Участь у заході беруть заступники голів райдержадміністрацій, міських голів Чернігова, Ніжина, Прилук, Новгород-Сіверського з гуманітарних питань.

Мова йтиме про нові медіа та їх використання у роботі державного службовця та посадової особи місцевого самоврядування; культуру мовлення Інтернет-комунікацій; конструювання іміджу засобами нових медіа; сприйняття та розуміння інформації в мережі Інтернет. Учасники навчання отримають поради щодо роботи з інформацією, підготовки новин та повідомлень; дізнаються про просування діяльності органів лади за допомогою інформаційних технологій (мас-медіа для агенцій управління).

Окрім цього, під час семінару висвітлюватиметься проект ЗУ «Про службу в органах місцевого самоврядування» та стан реформування системи державного управління. Увага слухачів звертатиметься також на засади державної політики у забезпеченні охорони дитинства, актуальні питання соціальної роботи, системи охорони здоров’я та освіти в області.

Час оприлюднення: 9 листопада 2016 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676-052