Упорядкування системи грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України

10 листопада у Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади в он-лайн режимі через відеопортал YouТube відбулась експертна зустріч з питань обговорення пріоритетів урядової політики на тему: «Упорядкування системи грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України».

Представники від Чернігова
Представники від Чернігова

Під час зустрічі експерти, представники Міністерства оборони України, громадськість говорили про проект постанови Кабінету Міністрів України «Про грошове забезпечення військовослужбовців та деяких інших осіб». В обговоренні також взяли участь представники різних областей держави.

 Суть проблеми полягала в тому, що останній раз впорядкування системи грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України відбувалось у 2007 році. З того часу відбулось дуже багато змін і відтак необхідно вносити корективи. Саме тому вищезазначений проект постанови «Про грошове забезпечення військовослужбовців та деяких інших осіб» має на меті збільшення розмірів основних видів  грошового забезпечення, а саме окладу за військове звання та посадовий оклад. Крім того, передбачається зменшення додаткових видів грошового забезпечення. Проект постанови розробляється в межах фінансового ресурсу, який виділяється проектом бюджету на 2017 рік для силових структур.

Час оприлюднення: 10 листопада 2016 р.

Виконавець: Казіміров О.В.

конт. тел.: (0462) 676-052