Навчання новопризначених спеціалістів

За професійною програмою підвищення кваліфікації в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 5 по 9 грудня 2016 р. проводиться навчання для новопризначених спеціалістів виконавчих апаратів обласної, районних рад та виконкомів (міст обласного та районного значення).

Впродовж другої сесії новопризначені спеціалісти дізнаються про правові засади державної політики енергозбереження, запровадження енергозберігаючого обладнання та технологій в регіоні; природно-техногенні загрози та заходи, їх усунення та мінімізація; очікуваний вплив Угоди про асоціацію на аграрний бізнес, розвиток домогосподарств та сільських територій Чернігівщини. Вони ознайомляться з ситуацією щодо гендерних відносин в органах місцевого самоврядування; положеннями ЗУ «Про безоплатну правову допомогу» та візьмуть участь у «круглому столі», присвяченому правовому вирішенню проблемних питань соціально незахищених верств населення, учасників антитерористичної операції, членів їх сімей, та внутрішньо переміщених осіб.

Програмою заплановане також проведення серії тренінгів щодо тайм-менеджменту як технології організації робочого часу; лідерства як соціально-психологічного феномену, лідерських якостей та способів їх позиціонування. Учасники навчання отримають уявлення про способи налагодження ефективної комунікації; застосування невербальної комунікації; методики формування цілей та позитивного мислення.

Під час практичних занять увага слухачів акцентуватиметься на можливостях використання сучасних інформаційних технологій в діяльності органів влади; правилах безпечної роботи в Інтернеті та захисті комп’ютерів від вірусів (налаштування операційної системи, антивірусні програми).

По завершенню навчання новопризначені спеціалісти презентуватимуть свої роботи, пройдуть відповідне комп’ютерне тестування та отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Час оприлюднення: 5 грудня 2016 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052