Нове видання «Захист прав в Європейському суді з прав людини» підготовлено в Чернігові

У переддень Нового року в Чернігові побачило світ нове видання – інформаційно-методичний збірник  «Захист прав в Європейському суді з прав людини».

У збірнику йде мова про підстави звернення до Європейського суду з прав людини, механізм подачі заяви до Суду, її зміст, конфіденційність інформації, правила листування з Судом тощо. Детально розглядаються   помилки звернення до Європейського суду з прав людини.

 До підготовки видання, укладачем якого є головний спеціаліст юридичного відділу Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія Сокирко, долучилися Мережа центрів європейської інформації, Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій; Сіверський інститут регіональних досліджень,  Українська  Гельсінська спілка з прав людини.

Ідея підготовки видання виникла за підсумками міжрегіональної конференції, проведеної у 2014 році Мережею центрів європейської інформації на тему  «Захист прав громадян України в Європейському суді».

 

Час оприлюднення: 29 грудня 2016 р.

Виконавець:Чабак Л.А.

конт. тел.: (0462) 676-052