Державні службовці апарату та структурних підрозділів облдержадміністрації навчаються заповнювати електронні декларації

Перше занятя для департаментів облдержадміністрації: агропромислового розвитку; сім’ї, молоді та спорту; служби у справах дітей 18 січня 2017 року.
Перше занятя для департаментів облдержадміністрації: агропромислового розвитку; сім’ї, молоді та спорту; служби у справах дітей 18 січня 2017 року.

У рамках навчання за програмою постійно діючого тематичного семінару «Правові підстави та організаційні засади  регулювання участі державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в державному управлінні: новели українського законодавства» Центр підвищення кваліфікації кадрів розпочав заняття для державних службовців апарату та структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

У ході перших занять, які триватимуть упродовж січня – березня 2017 року, державні службовці категорії В отримають знання з методики подання та оприлюднення декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, через систему електронного декларування.

Під час навчання

Мужикова Наталія Михайлівна
Мужикова Наталія Михайлівна

Мужикова Наталія Михайлівна – начальник юридичного відділу апарату обласної державної адміністрації, магістр державного управління та Вересоцький Іван Валерійович – головний спеціаліст юридичного відділу апарату обласної державної адміністрації акцентують увагу державних службовців на практичних питаннях щодо користування системою електронного декларування; про загальні питання впровадження електронного декларування; відмінність від паперової декларації; посилення відповідальності за несвоєчасність та недостовірність заповнення електронної декларації тощо. Також за допомогою мультимедійних засобів викладачі-практики  знайомлять посадовців з інтерфейсом системи, демонструють, як декларант зможе самостійно заповнити свою декларацію за допомогою особистого електронного ключа, і звертають увагу на особливості заповнення окремих розділів декларації.

Усі учасники проведених семінарів отримують вичерпні відповіді на найбільш типові запитання.

Час оприлюднення: 19 січня 2017 року.
Виконавець: Підгайний П.М.
конт. тел.: (0462) 676 052