Навчання бухгалтерів сільських, селищних, міських рад

За професійною програмою підвищення кваліфікації в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 6 – 10 лютого проводиться навчання бухгалтерів сільських, селищних, міських рад (перша сесія).

Впродовж тижня відбудеться серія тематичних зустрічей та конверсаторіумів, присвячених змінам у законодавстві України щодо бухгалтерського обліку; бюджетного законодавства; питанням оренди земель; новаціям Міністерства юстиції України в сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Бухгалтери отримають роз’яснення щодо застосування законодавства при нарахуванні мінімальної заробітної плати; додержання державних гарантій в оплаті праці та оплати праці на основі єдиної тарифної сітки.

Учасники навчання ознайомляться із засадами державної політики України у сфері запобігання корупції (корупційні ризики в діяльності публічних службовців); основними аспектами законопроекту «Про службу в органах місцевого самоврядування»; нормативно-правовою базою щодо здійснення публічних закупівель та практичним застосуванням ЗУ «Про адміністративні послуги в Україні». Також мова йтиме про додержання вимог законодавства про мови посадовими і службовими особами органів виконавчої влади під час виконання ними службових обов’язків; забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, гендерну чутливість публічних службовців та додержання процедури подання звітів про зайнятість і працевлаштування інвалідів.

Бухгалтери  братимуть участь у серії практичних занять та тренінгів щодо засад проектного менеджменту (планування проектів: вимоги, ризики, типові помилки, звітність); вирішення конфліктних ситуацій; застосування електронних таблиць Місrosoft Ехсеl для ведення бухгалтерського обліку; користування електронною поштою та пошуковими системами мережі Internet.

Час оприлюднення: 6 лютого 2017 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052