«Обговорення проекту Державної цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України»

9 березня 2017 р. на базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбулася чергова експертна зустріч з питань обговорення пріоритетів урядової політики. В он-лайн режимі через відеопортал YouТube експерти, представники Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, громадськість говорили про проект Державної цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України. До обговорення долучились представники шести областей держави.

Під час зустрічі було визначено мету  Програми, зокрема  відновлення та розбудова миру у східних регіонах України, що передбачає стимулювання соціально-економічного розвитку територіальних громад для підвищення якості життя населення через зміцнення їх спроможності та соціальної стійкості, стимулювання економічної активності. Також озвучено шляхи і способи розв’язання проблем у східних регіонах.

Представники областей мали можливість долучитися до дискусії, а також висловити свої зауваження та побажання до Програми.

Час оприлюднення: 10 березня 2017 р.

Виконавець: Казіміров О.В.

конт. тел.: (0462) 676-052