«Організація роботи з пенсійного забезпечення та обслуговування громадян. Впровадження нових стандартів і сучасних технологій обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду України»

Тематичний короткотерміновий семінар з питань пенсійного забезпечення та обслуговування громадян, запровадження нових стандартів і сучасних технологій обслуговування проходить в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 24 по 27 квітня 2017 р.

Учасники навчання – спеціалісти підрозділів обслуговування громадян об’єднаних управлінь Пенсійного фонду України в області. Під час лекційних та практичних занять вони ознайомляться з організацією роботи органів  Пенсійного фонду України щодо виконання законодавства про пенсійне забезпечення, застосуванням програмного комплексу АСОПД/КОМТЕХ під час обслуговування громадян, а також основами роботи з веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України.

Також під час навчання розкриватимуться питання порядку подання та вимоги щодо оформлення документів, необхідних для обчислення стажу за період роботи в районах Крайньої Півночі та в місцевостях, прирівняних до районів Крайньої Півночі, та документів, що підтверджують право на пенсію за віком на пільгових умовах.

Увага слухачів звертатиметься на положення ЗУ «Про державну службу», «Про запобігання корупції», культуру усного та писемного мовлення, а також питання етики та корпоративної культури державного службовця.

 

Час оприлюднення: 24 квітня 2017 р.

Виконавець: Казіміров О.В.

конт. тел.: (0462) 676-052