Застосування альтернативних джерел теплової енергії та енергоощадних технологій

Про застосування альтернативних джерел та енергозберігаючих технологій йтиметься під час семінару, який Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проводить 17 – 18 травня 2017 р. для голів територіальних громад.

Висвітлюватимуться положення нормативно-правової бази з питань енергозбереження, залучення інвестицій у сферу енергозберігаючих технологій; програми підтримки населення до впровадження енергоефективних заходів; технічно досяжний потенціал використання альтернативних джерел енергії Чернігівської області.

Учасники семінару ознайомляться із застосуванням альтернативних джерел енергії в бюджетних будівлях, оптимізацією схем теплопостачання (на прикладах міст України); особливостями фінансування впровадження заходів з застосуванням альтернативних джерел енергії; використання фотоелектричних перетворювачів («сонячних панелей») в якості джерела електричної енергії та її обліку за «зеленим» тарифом. На прикладі міста Кемптен (Баварія, ФРН) голови територіальних громад дізнаються про європейський досвід поводження з побутовими відходами: «Енергетичне сміття Кемптена», «Альпійські джерела Кемптена».

Час оприлюднення: 17 травня 2017 року
Виконавець: Казіміров Д.В.
конт. тел.: (0462) 676 052