Основні напрями організації та здійснення контрольно-перевірочної роботи

Про основні напрями організації та здійснення контрольно-перевірочної роботи йдеться під час тематичного короткотермінового семінару, який проходить в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 6 по 9 червня 2017 р. Участь у навчанні беруть спеціалісти відділу організації контрольно-перевірочної роботи та відділів контрольно-перевірочної роботи № 1-4 управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю головного управління Пенсійного фонду України в області.

Під час семінару висвітлюватимуться пріоритетні завдання підрозділів контрольно-перевірочної роботи органів ПФУ; стратегія модернізації та розвитку ПФУ на період до 2020 року; регламент організації контрольно-перевірочної роботи в органах ПФУ в  області; цільове використання коштів та фінансовий аудит. Увага присутніх звертатиметься на актуальні питання забезпечення додержання законодавства в діяльності органів ПФУ; положення антикорупційного законодавства; практичні аспекти контролю за достовірністю документів, виданих для призначення пенсії та організацію роботи органів ПФУ щодо виконання законодавства про пенсійне забезпечення.

Фахівці відділів контрольно-перевірочної роботи дізнаються про новітні технології та сервіси ПФУ; практичні аспекти використання даних реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування в органах ПФУ. Також програмою семінару передбачена серія практичних занять та тренінгів, присвячених питанням ділового мовлення, ораторського мистецтва, корпоративної культури державного службовця та методів подолання синдрому професійного вигорання.

Час оприлюднення: 6 червня 2017 року
Виконавець: Казіміров Д.В.
конт. тел.: (0462) 676 052