Навчання новопризначених спеціалістів

За професійною програмою підвищення кваліфікації в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочалося навчання новопризначених спеціалістів структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, виконавчого апарату обласної, районних рад, виконкомів (міст обласного та районного значення), селищних рад, об’єднаних територіальних громад.

Під час першої сесії з 4 по 8 вересня державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування ознайомляться з традиціями публічного управління в Україні (історія владних інституцій Чернігово-Сіверщини); конституційно-правовими засадами публічного управління та адміністрування в Україні на сучасному етапі. Висвітлюватимуться особливості державної політики України в сфері запобігання корупції, корупційні ризики в діяльності публічних службовців;

державні організаційно-правові механізми забезпечення принципу рівноправності жінок і чоловіків у суспільстві та організація роботи зі зверненнями громадян. Також розглядатимуться принципи надання безоплатної вторинної правової допомоги; правові засади державної політики енергозбереження, запровадження енергозберігаючого обладнання та технологій в регіоні; стан, перспективи, тенденції розвитку туризму та самобутності територіальних громад.

Програмою навчання запланована серія тренінгів, що стосуватимуться формування позитивного іміджу органів публічної влади; лідерства як соціально-психологічного феномену; принципів та методів побудови ефективних комунікацій;  управління особистою ефективністю, конфліктними ситуаціями та соціальних аспектів запобігання торгівлі людьми. Тематика практичних занять охоплюватиме питання культури усного та писемного ділового мовлення; можливості застосування сучасних інформаційних технологій в роботі органів державної влади та місцевого самоврядування.

Час оприлюднення: 4 вересня 2017 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052