Стратегічне планування та міжмуніципальне співробітництво як пріоритети діяльності місцевої влади

Про пріоритетні напрями діяльності місцевої влади з розвитку територій в умовах асоціації України з ЄС йшла мова під час однойменного тематичного семінару, що відбувся 6 вересня в місті  Борзна.

Учасники заходу, а саме голови територіальних громад, працівники Борзнянської районної ради та районної державної адміністрації проаналізували питання розвитку територій, атрибути стратегічного управління, зокрема, детально зупинилися на основних аспектах стратегічного планування, розглянули основні етапи процесу, такі як аналіз, планування, впровадження, звернули увагу на основні розділи в документі стратегії.

Ознайомилися присутні й з Законом України «Про співробітництво територіальних громад», а також розглянули можливі напрями міжмуніципального співробітництва в своєму регіоні, серед яких організація збору та вивезення твердих побутових відходів, спільне фінансування ремонту доріг, надання первинної медико-санітарної допомоги, придбання пожежної машини тощо.

Семінар, організований Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації,  проведений радниками з питань децентралізації та регіонального розвитку ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування».

 

Час оприлюднення: 6 вересня 2017 року.
Виконавець:Чабак Л.А.
конт. тел.: (0462) 676 052