Управління персоналом в органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування

Постійно діючий семінар з питань управління персоналом в органах влади проводиться Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 10 по 12 жовтня 2017 р. (перше заняття). До участі в навчанні запрошені керуючі справами виконавчих апаратів районних рад, начальники організаційних відділів районних рад, міських рад Чернігова, Ніжина, Прилук, Новгород-Сіверського, Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, працівники апарату обласної ради.

Під час семінару обговорюватимуться перспективи та виклики децентралізації в Чернігівській області; реалізація окремих положень трудового законодавства, питання кадрового забезпечення служби в органах місцевого самоврядування; управління комунальною власністю та зміни щодо районних рад в системі органів місцевого самоврядування.

Серія практичних занять та тренінгів охоплюватиме питання, що стосуються системи електронної взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування; культури усного та писемного ділового мовлення та психологічних особливостей процесу управління в умовах змін. Представники місцевого самоврядування також отримають практичні поради щодо тайм-менеджменту або технології організації власного робочого часу; методів налагодження ефективного керівництва та подолання синдрому професійного вигорання.

 Час оприлюднення: 10 жовтня 2017 року

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052