Дисципліна та контроль у діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування

Тематичний короткотерміновий семінар з питань дисципліни та контролю в органах влади проходить в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 14 – 15 листопада 2017 р. Участь в семінарі беруть працівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій, працівники виконавчого апарату Чернігівської, Ніжинської, Прилуцької, Новгород-Сіверської міських рад, об’єднаних територіальних громад, на яких покладено обов’язки щодо здійснення контролю.

Учасники навчання отримають практичні поряди щодо підготовки актів органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування (розпорядчих документів, протоколів, доручень, листів); належного виконання законодавства про доступ до публічної інформації та удосконалення системи контролю за виконанням завдань, визначених актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядженнями та дорученнями голови обласної державної адміністрації та станом реагування на запити, звернення, листи депутатів усіх рівнів.

Також мова йтиме про інформаційні технології в державному управлінні. (комп’ютеризація документообігу в органі влади); культуру усного та писемного ділового мовлення посадовців; тайм-менеджмент як технологію організації робочого часу; симптоми та шляхи подолання синдрому професійного вигорання.

Час оприлюднення: 14 листопада 2017 року

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052