Організація роботи виконкому ради об’єднаної територіальної громади та діловодства

про це йшлося на виїзному семінарі-тренінгу, який провів Центр підвищення кваліфікації кадрів для працівників виконавчого комітету ради об’єднаної територіальної громади, старост, депутатів Срібнянської селищної ради.

      У відкритті та роботі семінару-тренінгу взяла участь секретар Срібнянської селищної ради Мартинюк Ірина Іванівна, яка у вступному слові сказала, що ефективність діяльності органів місцевого самоврядування беззаперечно залежить від публічних службовців, на яких покладено як виконання завдань і функцій держави й місцевого самоврядування, так і безпосереднє впровадження реформ, а також відмітила актуальність теми семінару, адже організаційне забезпечення діяльності ради – це встановлення та виконання певних дій і заходів, які передбачені законодавством, для ефективного функціонування ради та її органів.

Під час семінару, Гаврилко Микола Петрович – начальник відділу обліку, відчуження та управління майном обласної ради Управління комунального майна обласної ради та Нетреба Олександр Іванович – начальник відділу орендних відносин та організації розрахунків Управління комунального майна обласної ради розповіли присутнім про повноваження органу місцевого самоврядування у сфері володіння, користування та розпорядження об`єктами комунальної власності.

Актуальними для посадовців були питання, що стосувалися організації діяльності виконавчого комітету  ради: структури виконавчого органу ради; регламенту та планування роботи органу місцевого самоврядування; підготовки та проведення засідань виконкому та сесій;  роботи постійних депутатських комісій. Про це йшлося у виступі Негоди Олександри Іванівни – заступника начальника організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради.

Про основні завдання та організацію роботи з документами в органах місцевого самоврядування розповів Підгайний Петро Михайлович – заступник директора Центру, магістр державної служби.

Час оприлюднення: 09 лютого 2018 року.
Виконавець: Підгайний П.М.
конт. тел.: (0462) 676 052