Про загальні правила діловодства у виконкомі ради об’єднаної територіальної громади та управління комунальним майном ради

йшлося на виїзному семінарі-тренінгу для працівників виконавчого комітету ради об’єднаної територіальної громади, старост, депутатів Плисківської сільської ради, який провів Центр підвищення кваліфікації кадрів.

Під час семінару посадові особи місцевого самоврядування мали змогу ознайомитися із організацією діяльності виконавчого комітету  ради: структурою виконавчого органу ради; регламентом та плануванням роботи органу місцевого самоврядування; підготовкою та проведенням засідань виконкому та сесій;  роботою постійних депутатських комісій тощо. Про це розповіла Негода Олександра Іванівна – заступник начальника організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради.

Про повноваження органу місцевого самоврядування у сфері володіння, користування та розпорядження об`єктами комунальної власності йшлося у виступах Нетреби Олександра Івановича – начальника відділу орендних відносин та організації розрахунків Управління комунального майна обласної ради та Гаврилка Миколи Петрович – начальника відділу обліку, відчуження та управління майном обласної ради Управління комунального майна обласної ради.

Підгайний Петро Михайлович – заступник директора Центру, магістр державної служби акцентував увагу присутніх на основних завданнях та організації роботи з документами в органах місцевого самоврядування відповідно до Регламенту та Інструкції з діловодства.

Час оприлюднення: 07 березня 2018 року.
Виконавець: Підгайний П.М.
конт. тел.: (0462) 676 052