«Енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії. Оптимізація схем теплопостачання населених пунктів»

15 березня розпочав свою роботу дводенний семінар «Енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії. Оптимізація схем теплопостачання населених пунктів», який проводиться Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів для голів (заступників голів), працівників апаратів виконкомів рад об’єднаних територіальних громад, відповідальних за зазначений напрям роботи.

Під час семінару будуть розглянуті питання фінансування заходів з застосуванням альтернативних джерел енергії, розробка механізму реалізації проектів з енергозбереження в об’єднаних територіальних громадах; технічно досяжний потенціал використання альтернативних джерел енергії Чернігівської області.

Слухачі мають можливість ознайомитися з конкретними  прикладами застосування альтернативних джерел енергії в бюджетних будівлях та оптимізації схем теплопостачання та освітлення населених пунктів.

Перед присутніми виступлять  секретер  Менської міської ради  Стальниченко Юрій Валерійович, директор проекту «Модернізація вуличного освітлення у м. Мена» Сухорябов Андрій Євгенович, керівник осередку громадського об’єднання Асоціації енергоаудиторів в Чернігівській області Зінченко Сергій Васильович та інші викладачі.

Час оприлюднення: 15 березня 2018 року

Виконавець: Карпенко Т.К.

конт. тел.: (0462) 676 052