Організація цивільного захисту в об’єднаній територіальній громаді

    Під такою назвою 3 – 4 квітня в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проводиться тематичний короткостроковий семінар з питань цивільного захисту для голів, заступників рад об’єднаних територіальних громад.

     Під час зустрічі за «круглим столом» з керівництвом Департаменту цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації обговорювалися завдання органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, керівників суб’єктів господарювання в організації життєзабезпечення постраждалого населення внаслідок НС. Також йшлося про організацію цивільного захисту в об’єднаній територіальній громаді, повноваження комісії ТЕБ та НС та місцеві пожежні команди.

   Тематика наступних тематичних зустрічей охоплюватиме засади державної політики у сфері цивільного захисту; аналіз надзвичайних ситуацій Чернігівської області; основні характеристики заходів цивільного захисту та особливості організації проходження функціонального навчання з питань цивільного захисту. Далі висвітлюватимуться основні аспекти ЗУ «Про службу в органах місцевого самоврядування», підзаконні нормативно-правові акти з питань проходження служби в органах місцевого самоврядування; шляхи запобiгання та протидiї легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

    Окрім цього, керівники місцевого самоврядування дізнаються про основні підходи до управління особистою ефективністю; шляхи розв’язання конфліктів в об’єднаній територіальній громаді; методи профілактики та  подолання синдрому професійного вигорання працівника публічної служби.

   Час оприлюднення: 3 квітня 2018 року
Виконавець: Казіміров Д.В.
конт. тел.: (0462) 676 052