Запровадження нового законодавства про службу в органах місцевого самоврядування. Організація діяльності виконкому ОТГ

За програмою постійно діючого семінару для  керуючих справами апаратів виконкомів рад об’єднаних територіальних громад  5 – 6 червня 2018 р. проведено друге заняття для керуючих справами апаратів виконкомів рад ОТГ.

Під час семінару обговорювалися засади державної політики в сфері надання адміністративних послуг (практичне застосування Закону України «Про адміністративні послуги в Україні»); порядок вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування; правові засади державної реєстрації актів цивільного стану (пілотні проекти та новації Міністерства юстиції України) та засади співробітництва і взаємодія системи безоплатної вторинної правової допомоги з органами місцевого самоврядування.

Практичний аспект семінару стосувався висвітлення основних засад проектного менеджменту (планування проектів: вимоги, ризики, типові помилки, звітність); підходів до публічних комунікацій для органів місцевого самоврядування; підтримки належного рівня грамотності як показника професіоналізму державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування та організації роботи з архівними документами в ОТГ.

Час оприлюднення: 8 червня 2018 року
Виконавець: Казіміров Д.В.
конт. тел.: (0462) 676 052