Конкурс: «Підтримка реформи місцевого самоврядування – впровадження партисипативної моделі стратегічного планування в громадах північно-центральної і західної України»

    Фонд Розвитку Місцевої Демократії (Польща) оголошує конкурс з відбору об’єднаних територіальних громад для участі у проекті «Підтримка реформи місцевого самоврядування – впровадження партисипативної моделі стратегічного планування в громадах північно-центральної і західної України», який реалізовується за підтримки Міністерства закордонних справ Польщі.
До участі в конкурсі запрошуються сільські, селищні та міські об’єднані територіальні громади, які знаходяться на території Львівської, Київської, Полтавської, Сумської, Чернігівської областей. У межах конкурсу очікуємо відібрати 20 об’єднаних територіальних громад (по 4 громади на кожну область).
Мета проекту – зміцнення спроможності органів місцевого самоврядування і громадських організацій у сфері стратегічного планування із використанням успішних практик органів місцевого самоврядування Польщі.
Проект реалізуватиметься у 2018-2019 роках і включатиме проведення регіональних форумів стратегічного планування, консультативну та тренерську роботу в громадах для створення Стратегій розвитку громад, навчальні візити представників українських громад до Польщі та загальноукраїнську конференцію.

ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ:

– Для участі в конкурсі необхідно до 6 липня 2018 року включно (до 18:00) подати заповнену форму заявки на участь.
– Заявки приймаються тільки від громад, у яких не має попереднього досвіду співпраці з іншими програмами щодо підготовки стратегій, зокрема програм U-LEAD і DOBRE .
– Заявки приймаються виключно електронною поштою на адресу igor@dialog.lviv.ua з темою ЗАЯВКА_ГРОМАДА_ОБЛАСТЬ
Про результати конкурсу його учасників буде повідомлено електронним листом за адресою, вказаною в заявці на участь до 12 липня 2018 року.
За додатковою інформацією потрібно звертатися до українського координатора проекту:

Ігор Каспрук ГО «Європейський діалог» (Львів)

(050) 370 31 03    http://dialog.lviv.ua    igor@dialog.lviv.ua

Детальна інформація разом з аплікаційною формою: http://dialog.lviv.ua/?p=6431

ПРО ВИКОНАВЦІВ ПРОЕКТУ:

   Фонд Розвитку Місцевої Демократії (Польща) – найбільша неурядова навчально-консультативна організація, яка від 1989 р. підтримує розвиток самоврядування в Польщі. http://frdl.org.pl/
Регіональні партнери проекту в Україні: ГО «Європейський діалог» (Львів), Благодійний фонд Творчий центр ТЦК (Київ), Сіверський інститут регіональних досліджень (Чернігів), Громадська організація Бюро аналізу політики (Суми), Благодійна організація «Фонд регіонального та місцевого розвитку «Синергія» (Полтава).

 

Проект співфінансовано в рамках співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.