Навчання новопризначених працівників органів місцевого самоврядуванняv

За професійною програмою підвищення кваліфікації в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів з 10 по 14 вересня 2018 р. проходить навчання працівники апаратів виконкомів рад об’єднаних територіальних громад, міст обласного та районного значення, виконавчих апаратів районних рад, які раніше не працювали на посадах служби в органах місцевого самоврядування чи на державній службі.

Програмою навчання передбачена низка тематичних зустрічей та тренінгів, під час яких працівники органів місцевого самоврядування ознайомляться з особливостями та прикладами застосування альтернативних джерел в Чернігівській області; можливостями, які дає Угода про асоціацію з ЄС для розвитку сільських територій, аграрного сектору та перспективами розвитку туристично-рекреаційного комплексу регіону. За допомогою практичних вправ вони набуватимуть вміння налагоджувати ефективні комунікації; налаштовуватися на позитивне мислення та готувати публічні виступи. Також мова йтиме про ділову риторику та принципи мовного впливу; етикет в ділових комунікаціях та культуру спілкування, збір та обробку інформації в мережі Інтернет.

Далі обговорюватимуться напрями співробітництва України та НАТО в умовах агресії Росії; система державного управління безпекою в надзвичайних ситуаціях та основні заходи у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій; основні аспекти ЗУ «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію» та функціонування накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування в Україні. Наостанок учасники навчання пройдуть тестування на предмет засвоєння знань отриманих впродовж двох сесій та отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Час оприлюднення: 10 вересня 2018 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052