«Основні аспекти організації роботи гуманітарної та соціальної сфер в області»

Тематичний короткотерміновий семінар під такою назвою провів Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 18–19 вересня 2018 р. Участь у навчанні взяли заступників із гуманітарних та соціальних питань голів об’єднаних територіальних громад, голів райдержадміністрацій, міських голів міст обласного значення.

У програмі семінару – ціла серія тематичних зустрічей з керівниками  структурних підрозділів обласної державної адміністрації, керівниками територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. Протягом двох днів обговорювалися питання реалізації повноважень органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в галузі соціального захисту населення, у сфері сім’ї, молоді, оздоровлення, фізичної культури та спорту, проблемні питання охорони культурної спадщини, розвитку туризму, реформування бібліотечної системи в умовах децентралізації, реформування первинної та вторинної ланки медичної допомоги,  викликам на ринку праці та шляхам їх вирішення.

Окремо приділена увага старту Нової української школи та таким питанням як захист прав дітей в умовах децентралізації і організації надання соціальних послуг сім’ям з дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах.

Також проведена зустріч з керівництвом Чернігівської дирекції ДП «Укрпошта» з питань впровадження пілотного проекту з реформування поштових відділень у селах Чернігівщини. Всі зустрічі проходили у формі конструктивного діалогу, учасники обговорили проблеми, обмінялися досвідом.

Час оприлюднення: 19 вересня 2018 р.

Виконавець: Казіміров Д.В.

конт. тел.: (0462) 676 052