Запровадження реформованих процесів в оплаті праці

 Тематичний короткотерміновий семінар з питань запровадження реформованих процесів в оплаті праці пройшов у Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів для спеціалістів з питань праці управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій і міських рад.

 Під час лекцій та практичних занять були розглянуті економічні, правові та організаційні аспекти оплати праці, соціального захисту працюючих у шкідливих та несприятливих умовах праці, а також заходів, що вживаються органами влади для поліпшення ситуації в сфері зайнятості.

  Учасники семінару мали змогу поспілкуватись з фахівцями Управління праці та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Департаменту соціального захисту ОДА стосовно державного регулювання оплати праці, державної політики щодо зайнятості населення, зокрема тимчасово переміщених осіб. Піднімались питання здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності. Слухачі отримали методичні поради та практичні рекомендації стосовно  проведення атестації робочих місць за умовами праці і соціального захисту працівників, зайнятих на роботах зі шкідливими умовами праці.

 

Час оприлюднення: 10 жовтня 2018 р.

Виконавець: Левченко Н.В.

конт. тел.: (0462) 676 052